Klusmeester - maakt uw huis

WAT JE VAN KLUSMEESTER KUNT VERWACHTEN


Klusmeester is een snel groeiende franchise-organisatie. Ze helpt je een eigen zaak op te zetten in de klussenbranche. Ze helpt je met administratie, promotie, marketing, financiering, offertes maken, training en natuurlijk ook met de landelijke formule, waarmee je als bedrijf al gelijk bij het begin een professioneel "gezicht" hebt. Ben je ondernemend en durf je de uitdaging aan, dan helpt Klusmeester je graag op weg en doet er alles aan om samen met jou je bedrijf tot een succes te maken. Natuurlijk ga je niet over één nacht ijs. Blader daarom eens door de lijst met namen van franchisenemers, die al eerder de beslissing genomen hebben om franchisenemer te worden bij Klusmeester.

Klik op de vestigingen van Klusmeester.

 

 


WAT KLUSMEESTER VAN JOU VERWACHT!


Een eigen onderneming bij Klusmeester betekent, dat je volledig eigen baas bent en dat je gebruik maakt van de diensten en de naam van Klusmeester. Dat wordt vastgelegd in een franchisecontract. Je neemt alle beslissingen zelf, terwijl je weet, dat je voor alle vragen en ondersteuning op Klusmeester kunt rekenen. We stellen wel enige eisen zoals: ondernemerschap, commercieel gevoel, doorzettingsvermogen en vakkennis.

Het spreekt voor zich, dat je wat eigen geld nodig hebt, maar natuurlijk lang niet zoveel als wanneer je het zonder Klusmeester zou proberen.
Voor de hulp van klusmeester betaal je een bedrag ineens en een maandelijkse vergoeding, die onafhankelijk is van je omzet. Lees verder>>>

Terug naar klusmeester worden.