Klusmeester - maakt uw huis

Klusmeester – Service en Onderhoud voor bedrijven en instellingen.

Ook voor bedrijven is Klusmeester een prima service en onderhoudspartner. Gezien onze landelijk dekking dus bij uitstek geschikt voor o.a. winkel ketens met filialen door het hele land. Klusmeester is trots op het feit dat zij als  Klusketen in Nederland op de site van Velux worden vermeld als officieel verwerkers.

Klusmeester werkt onder andere voor - Jumbo Supermarkten, STIP, Ralph Lauren Polo, Koninklijke Kentalis, Velux, Green Earth Technology, Kumij, etc.  

Jumbo Supermarkten 

Voor Jumbo Supermarkten verzorgt Klusmeester een breed scala aan service en onderhoudswerken in de filialen door heel Nederland. Kwaliteit & Klusmeester vanzelfsprekend.

Jumbo Supermarkten

STIP 

Stip is sinds 1 februari 2012 de shared service organisatie van de Kinderopvang Nederland groep.  In opdracht van STIP kinderopvang Nederland groep verzorgt Klusmeester service & onderhoud op meer dan 440 locaties van SKON, kinderopvang Nederland, Partou, Allio, door heel Nederland, kennis, service en kwaliteit zijn hier de sleutelwoorden.

Allio SKONKNPartou

Stip - klusmeester
 Ralph Lauren Polo 
Voor de exclusieve Ralph Lauren Polo winkels in de BENELUX verzorgt Klusmeester een breed scala aan service & onderhoudswerkzaamheden kennis, service en Kwaliteit zijn hier de sleutelwoorden.       
Badkamerwereld     
Klusmeester realiseert eventueel de levering en plaatsing voor badkamerwerld, ook hier geeft onze kennis &kwaliteit de doorslag. 
 Elton  
Klusmeester is voor Elton leverancier van tocht en beschermingprofielen haar voorkeurs montagepartner.elton 
Velux Montage Partner 

We zijn trots op het feit dat onze Klusmeesters op de Velux site worden vermeld als 'officieel Velux Montagepartner' van Velux producten. Onze samenwerking bestaat onder andere uit een aantal specifieke producttrainingen. Ook kunnen Klusmeesters klanten meenemen naar het Daglicht Advies Centrum.

Montagepartner  
Vierstroom 
Klusmeester verzorgt voor Vierstroom zorgring leden de grotere renovatie en verbouwingswerkzaamheden.

Vierstroom

Kumij 
Klusmeester heeft met Kumij kozijen de perfecte partner voor kwaliteitskozijnen, Klusmeester heeft goede condities bedongen en kan derhalve topkwaliteit voor een concurrerende prijs leveren.

Kumij Kozijnen

  
 

Meerjarenonderhoudsplanning, meerjaren onderhoudsplan, MJOP, MOP, service en onderhoud, service & onderhoud,onderhoud scholen, onderhoud bedrijfspand,onderhoud kinderdagverblijf, kinderdagverblijven.