Klusmeester - maakt uw huis

De formule van Klusmeester

Klusmeester vult op de meest ideale manier in, waar veel consumenten naar zoeken.

Klusmeester is een franchise organisatie waar uitsluitend allround vakmensen bij zijn aangesloten. Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Met ons landelijke netwerk van klusbedrijven kunnen wij klanten in nagenoeg het hele land van dienst zijn. Bent u op zoek naar kwaliteit, zekerheid en gemak neem dan contact op met uw Klusmeester in de omgeving.

De Klusmeester is eigen baas, neemt zijn eigen beslissingen, maar weet zich gesteund door een grote, professionele organisatie, die alle ins en outs van het vakgebied kent en zo een voortdurende back-up is voor alle vragen, problemen assistentie en advies op ieder gebied.

De aangesloten Klusmeesters zijn breed georiënteerde vaklieden die alle voorkomende onderhoud- renovatie en verbouwingswerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Op deze wijze heeft u met slechts één aanspreekpunt te maken, en heeft u de zekerheid dat uw opdracht door een deskundige vakspecialist en onder volledige Klusmeester-garantie wordt uitgevoerd.

Klusmeesters kunnen u ook desgevraagd adviseren over de diverse uitvoeringsmogelijkheden en zullen u vooraf informeren over het bijbehorende kostenplaatje. Vakmanschap, betrouwbaarheid en service zijn de kenmerken waarop onze Klusmeesters zijn geselecteerd. U weet zich via ons verzekerd van kwaliteit, maatwerk en service.
Alle Klusmeesters werken conform de algemene uitvoeringvoorwaarden van Klusmeester.
De specialismen van de aangesloten Klusmeesters voorzien in:
Klik op een onderwerp voor meer informatie