Klusmeester - maakt uw huis

Klusmeester & Scholing

Leren is weten

Klusmeester heeft niet alleen een eigen trainingsprogramma voor de startende ondernemer, maar ook voor de gevorderden. Er is ook een uitgebreid programma voor vakgerichte trainingen met deskundige trainingscentra, waarmee men door het volgen van die trainingen zich verder kan bekwamen in het uitgebreide vak van de bouwvakman.
Verder verzorgt Klusmeester in samenwerking met toonaangevende leveranciers en producenten producttrainingen op allerlei gebied. onder aan deze pagina laten we u een aantal foto’s zien, dit geeft een indruk hoe het er op een dergelijke producttraining aan toe gaat. Op de foto’s ziet u Klusmeesters op training bij Knauf. In Nederland is Knauf op het gebied van de gipsmortel en gipsplaten in al hun verscheidenheid onbetwist marktleider.

Klusmeesters worden onder andere vakkundig getraind door NEN, Zadkine, Espeq, Kenteq, Velux, Geberit, Vegro, Grohe, en andere leveranciers. Door dat te doen beschikken Klusmeester altijd over de juiste kennis en kunde om hun klanten goede adviezen te kunnen geven en om op professionele wijze de opdrachten uit te voeren.

 Espeq 
ESPEQ  is opgezet door een groot aantal bedrijven uit de bouw- en houtsector met als doel structureel te voorzien in vakgeschoold personeel, bijscholing in nieuwe technieken cq. werkmethoden of trainingen op het gebied van communicatie en ergonomie.

 Espeq

 Kenteq 
 

Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Ze ontwikkelt en vertaalt kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die kenteq kiest is die van de loopbaan van vakmensen in de metaal, elektro- en installatietechniek.

Kenteq 

 NEN 
NEN de betrouwbare partner in het opstellen van nationale en internationale normen. In de loop der jaren uitgegroeid tot ruim 1400 normcommissies. Daarmee vormt NEN hét toonaangevende kennisnetwerk in de wereld van normen en regelgeving.

NEN 

 Zadkine 
Zadkine Contract, is een ISO-9001-gecertificeerde partner voor opleiding en scholing. De ondernemers uit de Klusmeester – formule houden hier, binnen de sector Techniek, hun kennis en kunde op peil. Met de professionals van Zadkine Contract wordt een ‘traject op maat’ samengesteld.

Zadkine 

 ROC Midden Nederland 
Klusmeester werkt met ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen aan het gehele opleidingsbeleid. Samen verzorgen we beroeps- en praktijkgerichte trajecten in het kader van her- en bijscholing.

ROC 

 Geberit 
In bijna geen enkele badkamer of toiletruimte is de Know-How van Geberit tegenwoordig nog weg te denken. Als fabrikant van (inbouw)spoelsystemen, vuilwaterafvoersystemen, regenwaterinstallaties en leidingsystemen voor drinkwater, cv en koelwater. De samenwerking bestaat uit verschillende trainingen.

Geberit 

 Grohe 
GROHE en Klusmeester werken samen op het gebied van trainingen. 

Grohe 

 Knauf 
Knauf levert veelzijdige oplossingen voor de afbouw met dekvloeren, wanden en plafonds. U vindt bij Knauf traditionele en innoverende afbouwmaterialen en systemen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. De samenwerking bestaat onder andere uit een aantal specifieke producttrainingen.

Knauf 

 Velux 
VELUX is marktleider op het gebied van daglichtsystemen, dakvensters, raamdecoratie, rolluiken en buitenzonweringen. De samenwerking bestaat onder andere uit een aantal specifieke producttrainingen. Ook kunnen Klusmeesters klanten meenemen naar het Daglicht Advies Centrum

.Velux