Klusmeester - maakt uw huis

Partners van Klusmeester

 VELUX 
VELUX is marktleider op het gebied van daglichtsystemen, dakvensters, raamdecoratie, rolluiken en buitenzonweringen. De samenwerking bestaat onder andere uit een specifieke producttrainingen. Klusmeesters zijn door Velux erkend en gecertificeerd als officieel Velux Proflink verwerker. Ook kunnen Klusmeesters klanten meenemen naar het Daglicht Advies Centrum. Klusmeesters kunnen wanneer nodig een beroep doen op de technische klantenservice.

VELUX

 Technische Unie 
Dé groothandel in technische installatiematerialen,voorkeursleverancier. De aangesloten klusmeesters maken gebruik van een speciaal Klusmeester arrangement. Klusmeesters kunnen middels een eigen interface via internet bestellen en de volgende dag hun bestelling afhalen of op locatie laten bezorgen.

Technische Unie

 Bouwmaat 
Bouwmaat Nederland BV is voorkeursleverancier voor bouwmaterialen. Bouwmaat maakt een eigen magazijn overbodig. Aangesloten Klusmeesters profiteren van een speciaal klusmeester arrangement.

Bouwmaat 

 PontMeyer  

PontMeyer voorkeursleverancier , is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland en beschikt over een eigen houtbewerkingsafdeling. Hier kan het hout en plaatmateriaal volgens de wensen van de klusmeester worden bewerkt. Behalve zagen, schaven, afkorten en het profileren van de materialen kunnen tal van andere bewerkingen worden uitgevoerd. De afhaalcentra beschikken over een afkortzaag en een platenzaag zodat kleine aantallen direct op maat kunnen worden gezaagd. De aangesloten Klusmeesters profiteren van de gemaakte afspraken.

PontMeyer 

 Autopon Lease  

Autopon Lease b.v. is een  volledig zelfstandig werkende, universele leasemaatschappij deel uitmakend van Pon Holdings, een handelsonderneming met een lange en rijke geschiedenis, opgebouwd voor en door mensen. Wij zijn van mening dat de mensen het verschil maken. De schaalvoordelen door samen te werken met Autopon Lease  bv zijn evident.

Autopon lease 

 Zonneenergiespecialisten.nl 

Klusmeester installeert voor Zonne-energiespecialisten.nl zonnestroom- installaties door heel Nederland. 

 

 Druwa Drukkerij 

Druwa drukkerij verzorgt de layout en de productie van alle drukwerk dat een Klusmeester gebruikt in de communicatie naar zijn klanten.Voor iedere startende Klusmeester ligt al een professioneel pakket drukwerk klaar, variërend van visitekaartjes tot briefpapier van brochures tot flyers.Door de schaalvoordelen door te geven aan onze Klusmeesters kunnen ze voor een scherpe prijs beschikken over top kwaliteit drukwerk.

 Druwa

 Signline 
De Klusmeester bus inmiddels een bekende verschijning op de vaderlandse wegen. Signline Reklamemakers draagt zorg voor de fraaie uniforme belettering van ons visitekaartje De Klusmeester bus.

Signline 

 Faay Vianen 

Faay Vianen B.V.  produceert wandsystemen op basis van vlasscheven en gipskarton. Centraal thema voor alle Faay producten is eenvoud en kwaliteit. Geen systeem bouwt zo snel als Faay waarbij toch zeer hoge eisen kunnen worden gesteld aan geluidsisolatie, brandwerendheid, flexibiliteit en milieu. Klusmeester informeert u graag over de mogelijkheden.

 Faay Vianen

 Hager 

Hager is o.a. bekend als leverancier van KISS. Een concept voor de elektrotechnische installatie in woningen. Het concept bestaat uit diverse producten die samen een totaaloplossing vormen voor een flexibele en hoogwaardige elektrotechnische installatie. Hager staat voor vooruitstrevende techniek met de hoogste kwaliteit. Klusmeester past dit toe in de levensloopbestendige woning uniek in de branche

Hager 

 PowerShare

 

PowerShare  een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van ICT technologie. Powershare heeft onder andere deze Klusmeester site ontwikkelt en biedt een totaalweboplossing op maat voor particulieren en bedrijven

PowerShare

HEDITEX 
HEDITEX voorkeursleverancier groothandel voor de woninginrichting.Heditex levert  alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, atelierbenodigdheden en stoffeerdersmaterialen , een pakket met exclusieve en eigen producten, zo breed en zo gevarieerd zoals de markt biedt en de consument vraagt. Aangesloten Klusmeesters profiteren van een speciaal arrangement.

Heditex 

 Hilcon 
Hilcon is leverancier van onder andere DRYZONE en AQUAFIN. Voor deze beide producten geldt dat door de eenvoudige manier van verwerken zij beide zeer geschikt zijn om door Klusbedrijven verwerkt te worden, een veelvoorkomend probleem wordt op deze wijze professioneel opgelost.

 Hilcon

 Kumij 
Klusmeester heeft met Kumij kozijnen de perfecte partner voor het inkopen van kwaliteitskozijnen, Klusmeester heeft goede condities bedongen en kan derhalve topkwaliteit voor een concurrerende prijs leveren.

Kumij 

 Jaga 
Jaga doorbreekt het traditionele denken met innovatieve technologieën die beter, sneller, zuiniger, gezonder en milieuvriendelijker verwarmen. Met rebelse concepten die uitgroeien tot vernieuwende productlijnen in radiatoren. Jaga geeft warmte vorm , Jaga verzorgt af en toe een interessante workshop 

 Jaga

 Sanmedi 
Voorkeursleverancier welke is gespecialiseerd in het leveren van aangepast sanitair voor mensen met een lichamelijke beperking. Vrijwel elke badkamer of douche kan aan een handicap worden aangepast. Het assortiment van Sanmedi is ook via onze webwinkel te bestellen.   

 Sanmedi

 Linido 
Linido  voorkeursleverancier is Nederlands fabrikant van hulpmiddelen voor veilig gebruik van bad, douche en toilet. Het assortiment van Linido is ook via onze webwinkel te bestellen.

Linido

 Ouder worden in eigen huis 
 

Een architect is opgeleid om eisen en wensen van opdrachtgevers te vertalen in uitvoerbare plannen die voldoen aan de eisen die door de overheid worden gesteld om te mogen bouwen.

Een ergotherapeut weet welke hulpmiddelen er beschikbaar zijn om de beperkingen die lichamelijke ongemakken met zich mee brengen, zoveel mogelijk op te heffen. Beide beroepen zijn beschermd.

Wij werken samen  Ir. Ineke Schimmelpenning en met ergotherapeut Rob de Vroege van Ergotherapiepraktijk 'Ergotect'. Deze samenwerking staat garant voor een zeer brede invalshoek en complete oplossingen.

 Ouderworden in eigenhuis

 ROC De Amerlanden 
Klusmeester werkt met ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen aan het gehele opleidingsbeleid. Samen verzorgen we beroeps- en praktijkgerichte trajecten in het kader van her- en bijscholing.

 ROC De Amerlanden

 Speedheat Nederland BV 
Speedheat vertegenwoordigt totale vrijheid in het ontwerp van Uw decor. De verwarming is zo slim, dat je het zelfs niet kunt zien.
Het Speedheat systeem is onzichtbaar, behalve een kleine thermostaat, en kan geïnstalleerd worden onder parket, tegels, tapijt en elke andere vloerafwerking.
Met Speedheat als comfort verwarming kunt U de koude tocht en koude afstraling van een natuurstenen of tegelvloer elimineren. Hygiënisch, efficiënt, snel en absoluut onzichtbaar: Speedheat elektrische vloerverwarming wordt geïnstalleerd onder alle types vloerbedekking inclusief tegels, tapijten en laminaatvloeren.
vraag uw Klusmeester om informatie.


 speedheat nederland BV
 ENK Software 
Elke Klusmeester kan de keuze maken voor ENK Bouwsoftware  deze levert software voor  bedrijven actief in de bouw nijverheid waarmee men alle noodzakelijke administratieve zaken in één keer automatiseert zonder dubbele handelingen. Uiteraard is een training inbegrepen.  ENK Software
 WoonWebsite 
Woonwebsite en Klusmeester werken op verschillende terreinen samen.

WoonWebsite


 
 DJINK Makelaars 
Voor DJINK makelaars is Klusmeester de aangewezen persoon wanneer er professioneel een klus geklaard moet worden. 

 DJINK

 Bas Safety 
Bas Safety voorkeursleverancier verzorgt de fraaie Klusmeester kleding.
Werken moet iedereen zo veilig mogelijk doen.
Persoonlijke Beschermingsmiddelen zijn daarom erg belangrijk én veelal wettelijk verplicht. De Arbo-regels zijn dan ook niet bedoeld om het werken moeilijker te maken, maar vooral veiliger.
BAS Safety levert aan Klusmeester een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor elk project. Met het zeer brede aanbod bewijzen zij dat het comfortabel, modieus en verantwoord kan!

BAS safety staat voor: Beroepskleding Advies en Service
 Bas safety


 
 KMO Advies bv 
KMO Advies bv is erg sterk in het ondersteunen van Kleine en Middelgrote Ondernemingen bij het realiseren van hun resultaat en continuïteit. Daarbij is KMO Advies bv een belangrijke partner voor Klusmeester en ondersteunt bij een breed scala aan activiteiten. KMO advies bv
 Studio Frontaal 
   
 

Studio Frontaal is een samenwerkingsverband tussen Josje Kobès, Kunny van der Ploeg en Mirjam Dijkema. De gedeelde passie voor een authentieke beeldtaal bracht deze veelzijdige ontwerpers bij elkaar in de lente van 2009. Op een originele manier combineren zij traditionele communicatiemethoden als collage, zeefdruk en tekeningen met moderne digitale media. Het werk van Studio Frontaal krijgt daardoor een heel eigen karakter met een sterk verhalende kwaliteit. Gecombineerd met een zorgvuldige aandacht voor de wensen van de opdrachtgever, staat deze aanpak garant voor een verrassend en origineel eindresultaat! Studio Frontaal heeft o.a. de huisstijl van Klusmeester ontwikkeld

 studio frontaal