Klusmeester - maakt uw huis

Een Klusmeester inschakelen.

De Klusmeester - formule gaat zorgvuldig om alle persoonsgegevens. Het is daarom dat deze website van extra beveiliging wordt voorzien.

Tot deze ombouw gereed is kunt u elke aanvraag van informatie of inschakelen van een vakman richten aan Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Omdat u niet alles zelf kunt.

Een groepenkast uitbreiden, een dakkapel plaatsen, een deur afhangen. Er zijn klussen waar zelfs de handigste Doe-Het-Zelver liever niet aan begint. Omdat het te complex is, of omdat het gewoonweg ontbreekt aan tijd. Hoeft ook niet, want nu is er Klusmeester. De allround vakman die u graag die klussen uit handen neemt waar u niet aan toekomt. Klusmeester biedt hiervoor de totaaloplossing tegen een concurrerende prijs.

Klusmeester is een landelijke franchiseorganisatie met lokale all-round klusbedrijven die staan voor kwaliteit en service.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Het verbeteren van de kwaliteit is dan ook voortdurend een aandachtspunt in onze organisatie. Natuurlijk hebben wij daar zelf ideeën over, maar we willen dit ook graag afstemmen op de mening en behoeftes van onze ‘afnemers', de clientèle van onze klusmeesters. Om zicht te krijgen op die mening en behoeftes, voeren wij continu klanttevredenheidsonderzoeken uit.
lees verder...

Een Klusmeester werkt zelfstandig, wordt voortdurend bijgeschoold en beschikt over ruime praktijkervaring. Klusmeester staat voor kwaliteit en vakmanschap, Klusmeester staat voor tevreden klanten, Hij komt graag persoonlijk bij u langs voor om u te adviseren en de klus(sen) op te nemen. Waarna u een duidelijke vrijblijvende offerte krijgt.  Een klusmeester geeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 

Wanneer u als particulier, bedrijf of instelling interesse heeft in onze diensten dan is de Klusmeester bij u in de omgeving altijd bereid om een afspraak met u te maken. Tijdens deze afspraak neemt hij kennis van uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden.

Wanneer u kiest voor een Klusmeester betekent dit dat u kiest voor een gemotiveerd vakbekwaam klusbedrijf en een persoonlijke, betrouwbare en betrokken “partner”.

Achter een Klusmeester staat een kwalitatieve efficiënte centrale organisatie die er op toeziet dat iedereen die zich als Klusmeester presenteert, de gemaakte afspraken nakomt.