Klusmeester - maakt uw huis

Klusmeester en Verenigingen van Eigenaars

Service & onderhoud van uw appartementen

Juist voor de kleine tot middelgrote VvE staat Klusmeester garant voor planmatige en tijdige uitvoering van grote en kleine klussen van service & onderhoud.

U kent dat ongetwijfeld.
Een Vereniging van Eigenaars met tussen de ca 10 en 50 leden. En altijd zijn het dezelfde goedwillende bewoners die een deurkruk vervangen, een nieuwe lamp monteren, een beschadiging in de fietsenberging wegwerken…. en vult u maar aan. Een gewaardeerde inzet natuurlijk, maar niet altijd ideaal.

Als vereniging wilt u dat eigenlijk wel eens professioneel geregeld zien. Natuurlijk betekent dat vanwege de kosten geen fulltime huismeester of ‘handyman’ in vaste dienst. Maar wel graag een betrouwbare vent, met liefst een professionele organisatie er achter, die praktisch alle eerstelijns klussen kan doen. En die op gezette tijden het gebouw naloopt op te verwachten ‘probleempunten’. Met wie goede afspraken te maken zijn over af te werken klussen. Die zelf een veelzijdige vakvent is, en die niet bij het minste of geringste er weer een ander bij sleept. En die bij een noodgeval óók snel komt.

Maakt u eens kennis met de Klusmeester – formule.

De perfecte brug tussen 'zelfwerkzaamheid op het complex' en grootschalige projecten.

Elders op de site kunt u zien dat een Klusmeester werkt vanuit een landelijk opererende formule. Dat hij voortdurend wordt bijgeschoold en dat een Klusmeester over de volle breedte zijn vak bijhoudt.
Dat maakt een Klusmeester een uitstekende partij voor al het lopende werk uit de MeerJarenOnderhoudsPlanning. 
Zo beschikken bijvoorbeeld veel Klusmeesters al over een certificaat NEN 1010 – NEN 3140, met vakkennis op het gebied van elektrische installaties.

Binnenkort volgt een eerste lichting de cursus NEN 2767. En er zijn nog talloze vakspecialisten binnen onze formule beschikbaar.
 Kijkt u verder maar eens op de site naar de voorbeelden van timmerwerk, installatiewerk, schilderwerk, dakdekkerwerk, sanitair, tegelwerk, …. etc. etc. 


Wat te doen?
Als u er meer over wilt horen, stuurt u dan alstublieft een mail naar info[@]klusmeester.nl  met uw contactgegevens, en wij maken graag een afspraak om u vrijblijvend nader te informeren over de mogelijkheden.